Alles wat je moet weten over Ponykamp

Welkom bij een artikel over ponykamp!  Leren paardrijden is erg spannend en ponykamp is een geweldige manier om te leren.  Kampeerders worden blootgesteld aan de wereld van paarden in een veilige, vriendelijke omgeving onder hun leeftijdsgenoten.  Veel kampeerders zijn nog nooit eerder op ponykampen geweest, en het is heel gebruikelijk om niet te weten wat er op de eerste dag te verwachten is.

Wat mee te brengen: 

kampeerders zullen de hele dag in de zon zijn, dus het is belangrijk om zowel zonnebrandcrème als een hervulbare waterfles mee te nemen.  Kampeerders moeten ook een hoed dragen voor wanneer ze paard manschap of een of activiteiten op de grond doen. De hele dag rijden vergt veel energie, dus alle kampeerders zullen ook een voedzame lunch en voldoende hapjes voor de ochtend en middag moeten meenemen.  Het bevriezen van uw sapbox de avond ervoor is een geweldige manier om uw lunch gedurende de dag koel te houden.   

Wat te dragen: 

Omdat kampeerders de hele dag op paarden zullen rijden, moeten ze gepast kleden.  Alle rijders zijn verplicht om broeken en laarzen te dragen met een één-inch hiel.  Sommige kampeerders dragen graag half-chaps, die over het kalf worden gedragen als extra beschermingslaag, maar deze zijn niet vereist.  Kampeerders kunnen ook speciale rijbroeken dragen, genaamd jodhpurs, maar elke jeans of lange broek is prima. Alle kampeerders zijn verplicht om een helm te dragen.

Wat te verwachten: 

Op de eerste dag van het Paardenkamp zullen alle kampeerders worden gecheckt en in een lesgroep geplaatst op basis van hun rijvaardigheden en comfortniveau.  De ene groep is voor beginners, en de andere is voor Intermediate/gevorderden. Dit is de groep waarin ze verblijven voor de duur van hun tijd in het kamp. In de loop van de dag hebben ze de kans om hun groep te ontmoeten en ijsbreker spellen te spelen om elkaar beter te leren kennen.  Ze hebben hun eerste rijles van de sessie en ontmoeten een aantal van de paarden die ze tijdens het kamp zullen rijden. We matchen kampeerders met paarden op basis van hun rijniveau. Kampeerders zullen van paarden wisselen en kunnen verwachten dat ze dagelijks een nieuw paard rijden. Om een goede rijder te zijn, heb je ervaring met het rijden op alle soorten paarden nodig.  Iedereen heeft zijn favoriet, maar het is belangrijk om een open geest te houden en al onze paarden te leren kennen! Ze hebben allemaal unieke persoonlijkheden, dus je zult jezelf zelfs verrassen!

Ponykamp is een geweldige manier om een kind te introduceren om te rijden en ze comfortabel rond paarden te krijgen.