De flowbot voor een isolatiebedrijf, een goed idee?

Een flowbot, is zoals bij vele bekend, een chatbot die je op de juiste pagina brengt binnen de website of webshop. Dit zou dus ook zeker toepasselijk kunnen zijn binnen de markt van isolatie. De flowbot zou hier goed kunnen helpen bij de klantreis op de website. De flowbot zorgt er hiervoor dat de klant gemakkelijk op de site wordt genavigeerd, waardoor de klant een beter gevoel kan krijgen bij jouw organisatie. 

Hoe kan de flowbot de website van uw isolatiebedrijf verbeteren? 

Er zijn verschillende soorten isolatie, zoals dakisolatie, muurisolatie, spouwmuurisolatie en vloerisolatie. De klant is meestal opzoek naar een soort isolatie, of een meer. Er zou eerst een keuze kunnen worden toegevoegd om te kijken of de klant geïnteresseerd is in een type isolatie. Waarna daarna gekeken kan worden of het om een of meerde types isolatie gaat. Daarna zou er een keuze gemaakt kunnen worden uit de verschillende types isolatie. De klant komt hierdoor op de goede pagina uit, zodat hij op een makkelijke manier goed geholpen wordt. Wanneer een klant zo goed mogelijk geholpen wordt, zou de kans groter kunnen zijn dat er een offerte wordt aangevraagd! 

De flowbot kan hierop van tevoren worden ingesteld door een bedrijf die hierin gespecialiseerd is, zoals Chatkracht. Meer informatie vind je hier. 

Waarom juist een flowbot? 

De flowbot is een makkelijke manier van contact, zonder dat deze wordt beheerd. Dit is een bot, die door een keuzemenu de klant wegwijst op de website. Dit doet de chatbot niet, deze geeft namelijk standaardantwoorden. De flowbot kan door een bedrijf zelf eenvoudig worden samengesteld, in samenwerking met een specialistisch bedrijf. De flowbot zal binnen de isolatiebrance zorgen voor service, tijdsbesparing en sales. Deze kan hierop van tevoren worden ingesteld door een bedrijf die hierin gespecialiseerd is, zoals Chatkracht. Meer informatie vind je hier.