De kwaliteit van Smokesmarter

SmokeSmarter

Steeds meer mensen zijn zich bewust van de nare gezondheidsgevolgen van roken. Daarnaast wordt een pakje sigaretten de komende jaren alleen nog maar duurder. Erg veel rokers zoeken dan ook een ander alternatief voor roken. Veel van deze mensen komen uiteindelijk uit bij de e-sigaret van Smokesmarter. De e-sigaret is een elektronische sigaret die het mogelijk maakt om te dampen. Doordat je bij een e-sigaret dampt, vindt er geen verbranding plaats en is het minder schadelijk voor de gezondheid. Naast de gezondheidsvoordelen is het ook goedkoper om te dampen. Wel zul je moeten zien voorkomen dat je de hele dag door aan het dampen bent. 

SmokeSmarter

De inhoud van een e-sigaret

Het grote verschil tussen een sigaret en een e-sigaret is dus dat je bij de één aan het dampen bent en bij de ander aan het roken. Om het dampen mogelijk te maken zijn er er meerdere onderdelen goed op elkaar afgestemd. Zo bestaat een e-sigaret uit: een coi, een base, dripti, een base, een batterij, een glaasje en de clearomizer. Om gebruik te maken van de e-sigaret giet je een liquid in de bovenkant van de e-sigaret. Wanneer de batterij vol is kun je direct beginnen met dampen.

SmokeSmarter

Smokesmarter en kosten

Het is logisch dat je erg benieuwd bent naar de kosten van een e-sigaret. De prijzen van een e-sigaret van smokesmarter liggen tussen de 25 en 67 euro. Het is dus mogelijk om met een kleine investering te kijken of het iets voor jou is. Naast de e-sigaret zelf, zul je ook de liquid voor ongeveer 5 euro moeten aanschaffen.