Gordijnen in Best uitgezocht en gekocht

gordijnen in Best

Wat is het assortiment van gordijnen in Best toch bijzonder groot. Via hun website kan je al verschillende soorten voorbij zien komen. Maar je kan het beste naar hun showroom gaan, want hier hebben zij zoveel om uit te kiezen. Afhankelijk waarna je op zoek bent, je kan het wel hier vinden. Terwijl wij hier in de showroom al het moois aan het bewonderen waren, zagen wij dat je hier ook voor een terrasoverkapping terecht kan. Zelfs garagedeuren behoren tot het assortiment, maar daar hebben wij niks aan, wij hebben immers geen garage.  gordijnen in Best

Zeer mooie gordijnen in Best uitgezocht en een terrasoverkaping

Eigenlijk kwamen wij alleen maar voor mooie gordijnen in Best. Maar dat wij hier ook goed konden slagen voor een mooie terrasoverkapping, daar hadden wij geen rekening mee gehouden. Terwijl wij door de showroom liepen van  Das & Vlassak, zagen wij een mooi overkapping staan. Stiekem zagen wij deze al in onze achtertuin staan. Navraag naar deze overkapping, bleek de prijs enorm mee te vallen. Maar eerst maar de dingen zoeken waarvoor wij eigenlijk kwamen. 

Wij zijn zeer goed geslaagd in deze winkel. Wij hebben nu mooie paneelgordijnen voor de ramen in de woonkamer hangen. In onze tuin staat nu een zeer mooie overkapping, zeer gezellig om daar onder te zitten.