Infraroodsauna is goed voor de gezondheid

Infraroodsauna, dit is waar ik wekelijks naar uit kijk na een week hard werken. Deze heerlijke wellness beleving heb ik namelijk gewoon thuis. Vaak heb ik last van mijn spieren maar dit heb ik nu volledig onder controle door even een moment te pakken in de cabine. Wat ook een belangrijk punt is, is het licht. Zeker nu de herfstmaanden voor de deur staan heb ik vaak last van wat meer stress. Dit heeft te maken met de donkere dagen en een vitamine D te kort. Dankzij de heerlijke lampen kan mijn lichaam dit aanmaken en dit merk ik echt aan mijn goede gesteldheid.

Infraroodsauna 

 

Infraroodsauna is een weldaad voor lichaam en geest

Het gebruik van een infraroodsauna is dus meer dan even lekker ontspannen. Het is voor zoveel dingen goed. Mijn man heeft een blessure opgelopen tijdens het voetballen. Ook hij is vaak te vinden in de cabine en hij merkt al hoe snel zijn herstel gaat door de lampen. De lampen hebben een heilzame werking op de spieren.

Kortom, er is alleen maar voordeel te bedenken aan deze heerlijke cabine. Daarom wilde ik deze aanrader delen met de lezer van dit blog. Want het in huis halen van een eigen sauna is gewoon echt goed voor de gezondheid van de mens.