Reinigingsdienst

Reinigingsdienst  voor iedereen


Als gerenommeerd schoonmaakbedrijf in Eindhoven en reinigingsdienst, staat J&S Bedrijfsdiensten bekend om de hoge kwaliteit. De beste schoonmaak prestaties zorgen voor tevreden klanten. Daarbij gaat niet alleen om de reguliere schoonmaakwerkzaamheden, maar ook om gespecialiseerde reiniging. Deze werkzaamheden kunnen plaatsvinden in verschillende soorten gebouwen zoals kantoren, industriepanden, recreatieve instellingen. Ook wanneer je een school of ziekenhuis goed wilt laten schoonmaken, ben je bij J&S Bedrijfsdiensten op het goede adres. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor gevelreiniging, graffitiverwijdering en glasbewassing. Ook kun je om advies vragen over gebouwenbeheer-en inspectie, de toepassing en het onderhoud van bepaald materiaal. Dit is voor allerlei bouwstijlen mogelijk. J&S Bedrijfsdiensten kenmerkt zich om de grote variëteit in het aanbod. Uitlaatgassen en roet, het weer en UV stralen hebben invloed op de kwaliteit en de uitstraling van een gebouw. Wil je dat het gebouw de uitstraling behoudt die het al had? Verschillende ondergronden kunnen bedekt worden met een traditionele wax of coating die blijvend is. Je hebt daarna voor 10 jaar garantie.


Waarom kiezen voor gevelconservering?


Wil je graag je kunststof kozijnen in goede conditie houden? Kies dan voor gevenconservering. Gevelconservering voorkomt dat organismen zich gaan hechten in de gevel. Dit gaat bijvoorbeeld om algen en mos. Gevelconservering is water-en vuilafstotend, duurzaam en zorgt dat de kozijn weer wordt zoals nieuw. Ook is je gevel beschermd tegen UV-stralen en J&S bedrijfsdiensten is je graag van dienst.

De mogelijkheden van J&S Bedrijfsdiensten


J&S Bedrijfsdiensten wordt op verschillende plekken ingezet en dat is zeker niet voor niets. Er is een groot aanbod aan schoonmaak mogelijkheden, zoals gevelreiniging, tapijtreiniging en zelfs het verwijderen van graffiti. Ook als je op zoek bent naar een schoonmaker of schoonmaakster, ben je bij J&S Bedrijfsdiensten verzekerd van een schoon huis of gebouw. Ook ramen moeten worden schoongemaakt en glazen wassen behoort ook tot een van de opties. Het onderhouden van de vloer, impregneren en gebouwbeheer zitten in het pakket van J&S Bedrijfsdiensten, net als tuinonderhoud en schilderwerken. Weet je niet meer wat je aanmoet met je tuin of wil je graag dat iemand in je huis of bedrijf de muren een mooi nieuw likje verf geeft? Geen probleem, bij J&S weet je waar je aan toe bent.