Samen lekker de ruimte hebben

matras 170x200

Waar een houdt van lekker knus tegen elkaar aan liggen wil de ander de ruimte hebben om samen in bed te liggen, het matras van 170×200 is geschikt als je samen wilt slapen en toch de ruimte wilt hebben. De combinatie van de kern en de toplaag die jij zelf mag kiezen maakt het matras uniek, je kiest precies waar jij lekker op slaapt om je nachtrust te verzekeren. Stel je eens voor dat je iedere dag met een heerlijk uitgerust gevoel wakker wordt, en weer vol met energie zit.

matras 170x200

Zacht en comfortabel of lekker stevig

Of je nu van een comfortabel matras waar je lekker in weg zakt, of een stevige ondergrond waar je goede ondersteuning hebt. Een matras 170×200 is er in verschillende uitvoeringen, tevens is het matras geschikt voor diverse soorten ondergronden. Heeft je bed een lattenbodem of een vlakke houten ondergrond, het matras kun je er eenvoudig op gebruiken. Let er alleen op bij de lattenbodem dat de ruimte tussen de latten niet meer bedraagt dan 8 cm, dit om te voorkomen dat het matras er tussen kan raken.

Belangrijke kenmerken van een matras

Het matras 170×200 heeft alle kenmerken die een goed matras moet hebben, net als alle andere matrassen van perfecthomeshop.eu. Een goede nachtrust heb je als het comfort van je matras goed is, voor de een is dat een zacht matras en voor de ander lekker stevig. Alle matrassen hebben een lange levensduur, dit is mede te danken aan de hoezen die om de matrassen heen zitten. Hierdoor blijft je matras schoon,fris en het comfort gegarandeerd.