Super leuk: Durea laarsje

Ik was al een langere tijd op zoek naar een leuk paar laarsjes. Ik kwam terecht op de website van Van Bommel. Deze webshop heeft een leuk aanbod, waaronder een leuk Durea laarsje. Ik was gelijk helemaal fan en ik heb een paar van het Durea laarsje aangeschaft. Ze passen bij een hele boel kleding combinaties en ik vond dit dan ook erg leuk.

van bommel logo

Super hip!

De laarsjes zien er super hip en leuk uit. Ik twijfelde eerst of ik wel laarsjes moest kopen, aangezien ik best veel schoenen heb. Toen ik de schoenen zag was ik alleen helemaal verkocht en kon ik het niet laten. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn aankoop aangezien ik de laarzen bij erg veel kleding combinaties kan dragen. Ze zijn precies waar ik van hou, en wat ik zocht in een nieuw paar laarzen. Sinds ik ze heb, heb ik ze iedere dag gedragen en ze zien er nog net zo mooi uit als eerst. Ik ben erg blij met mijn nieuwe laarzen en kan iedereen aanraden om eens een kijkje te nemen in de webshop van Van Bommel. Ze hebben een breed assortiment, en het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!