Trouwkaarten laten drukken via deze site groot succes

Ik ben nogal kieskeurig als het gaat om heel veel zaken. Ook het laten drukken van trouwkaarten mikte bij mij nogal nauw. Het mocht niet teveel kosten, maar moest wel origineel en persoonlijk zijn. Dat was nog niet zo gemakkelijk. Bij bedrijven langs geweest en op sites gekeken maar steeds niet wat ik wilde. En toen kwam ik hier terecht. Wat een verademing zeg. Overzichtelijke website. Duidelijke voorbeelden en wat ik helemaal super vind, de tool om zelf te ontwerpen. Ben niet zo goed met computers maar dit was echt wel goed te doen. Voor mijn man was het trouwens een verrassing. Hij houdt van oldtimers en ik had voorop de kaart zijn eigen auto laten afdrukken. Dat vond hij zo gaaf, wist hij niets vanaf. Voor mezelf had ik vlinders op de achterkant laten drukken, die staan voor mij symbool voor een nieuwe leven en de vrijheid.

Voorpret

De gasten hadden al zoveel voorpret want ze wisten niet waar we gingen trouwen. Hier had ik wat aanwijzingen op de kaart voor gezet. Wat puzzeltjes eigenlijk. Dat vonden ze echt heel leuk om zich daarin vast te bijten. Al met al, dik tevreden met de trouwkaarten en deze site!