De uitstraling van McGregor schoenen

Met Mc Gregor schoenen hebt je een chic sportieve stijl te pakken. Deze combinatie van stijlen vind je niet snel terug bij een ander merk. Een McGregor schoen herken je dan ook al snel.

Sportief

Met McGregor schoenen aan je voeten kan je heerlijk genieten van een frisse wandeling, een potje voetbal met je collega of een onverwachte volleybalwedstrijd met mensen van de camping. McGregor schoenen zijn precies ontworpen op basis van de vorm van je voet en de manier hoe je voeten bewegen als je loopt, rent en springt. Zo bieden ze je altijd de juiste ondersteuning waardoor je licht loopt en je je goed kunt afzetten bij een sprintje.

Chic

Behalve dat de schoenen sportief zijn, zijn ze ook chic. Neem bijvoorbeeld de Leren Sneakers Chandler in bruin of grijs. De sportieve strepen en de stevige zool maken ze geschikt voor je sport activiteiten en dragen bij aan een vlotte outfit. Doordat de schoenen volledig van leer gemaakt zijn, zijn ze ook super chic. Je alledaagse outfit krijgt een volledige upgrade door het leer van de schoenen. Tijdens een zakelijke bespreking geven ze je net dat stukje chic, waardoor je nog beter overkomt.