Uniek kinderbed van Rockwood

Bent u op zoek naar een leuk kinderbed voor uw zoon of dochter? Op de website van kinderbed.biz is een ruim assortiment bedden te vinden van verschillende materialen. Naast een bed in verschillende kleuren kunnen wij ook een kinderbed leveren bestaand uit 100% hout. Wij leveren de sterkste kinderbedden van Nederland en België. Bij veel bedden krijgt u een gratis lattenbodem.

Rockwood kinderbed

Rockwood heeft verschillende artikelen van steigerhout gemaakt. Van een jongensbed tot meisjesbed, van bureaus tot speelgoedkisten. Dit merk heeft een leuke collectie producten voor in de slaapkamer. Als u een kinderbed besteld van steigerhout raden wij het aan om deze in te beitsen. Dit maakt het hout mooier en beschermt het de meubels. Kinderbed.biz biedt verschillende soorten beits aan in verschillende kleuren zoals grijs, antraciet en wit.

Contact

Heeft u vragen over een specifiek bed of wilt u advies? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier op de website. Wij antwoorden zo spoedig mogelijk. Ook kunt u bij ons langskomen in Veenendaal. Wij zitten gevestigd aan de Wageningselaan 10. Hier staat de koffie voor u klaar en hopen wij u te kunnen helpen bij het vinden van het juiste bed.