Veiligheids-trainingen volgen doet u het beste bij G4s

Bij veiligheids-trainingen leert u correct te reageren in noodsituaties, u leert bij veiligheids-trainingen correct te handelen bij bijvoorbeeld een bloedneus, een botbreuk of nog erger, een hartaanval. Dit laatste is natuurlijk niet te hopen dat u dit ooit meemaakt. Wanneer het gebeurd weet je tenminste wel wat je moet doen. Je kunt dus dankzij de veiligheids-trainingen iemand zijn leven redden.

Hoe kunt u het beste reageren bij een bloedneus?

U kunt het beste de neus bovenaan dicht knijpen, zo houdt u het bloed tegen. Ook is het belangrijk om het hoofd van de persoon met de bloedneus naar achter te kantelen. Wanneer de bloeding is gestopt is het verstandig om zachtjes en voorzichtig de persoon met de neus te laten snuiten. Zo komt de bloedprop eruit en stopt de bloedneus sneller.

Bij een botbreuk reageert u als volgt

Wanneer iemand een botbreuk heeft moet u proberen om de plek niet te veel te bewegen. Hierdoor zorgt u er namelijk voor dat u de pijn en de schade te groot wordt. U moet proberen om de breuk te stabiliseren. U gaat vervolgens met hem naar het ziekenhuis.

Bij een hartaanval reageert u als volgt

Wanneer u iemand ziet met een hartstilstand drukt u zijn/haar neus dicht, tilt u zijn haar kin omhoog. U begint de persoon te reanimeren en vraagt wanneer er iemand in de buurt is om 112 te bellen en een AED te halen.

Veiligheids-trainingen bereidt u hierop voor. Bij veiligheids-trainingen  leert u hoe u correct reageert op deze situatie.